Wat te doen op Kreta?

Wat te doen op Kreta?

Kreta is al jaren een erg populaire vakantiebestemming voor strandliefhebber, daarnaast wordt dit grootste eiland van Griekenland ook gezien als party-eiland. Vooral Chersonissos staat hierom bekend. Maar Kreta heeft veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan prachtige stranden, culturele steden, vele bezienswaardigheden en de vele activiteiten die je kunt doen op Kreta.

Kreta is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van een strandvakantie, sportieve vakantie of een culturele vakantie. Het eiland biedt genoeg mogelijkheden voor iedereen, waardoor je gegarandeerd zal genieten van je vakantie op Kreta.

Ben jij een reisliefhebber? Solliciteer op deze reisleider vacature om van je hobby je werk te maken!

Samariakloof

Het vakantie eiland Kreta kent ongeveer 50 kloven. De Samariakloof is daarvan de meest bekende. Je kan een wandeltocht maken door de kloof van ruim 16 meter. Dit is een prachtige tocht, maar er is wel enige conditie vereist. De tocht duurt namelijk ongeveer 4 á 6 uur. 

Knossos

De belangrijkste en beroemdste plaats op Kreta als het gaat om archeologie is Knossos. Hou je van cultuur snuiven? Dan is deze stad zeker het bezoeken waard! Er zijn namelijk prachtige overblijfselen van het grote paleis van koning Minos te bezoeken. 

Fietsen

Op Kreta zijn er veel fietsverhuurbedrijven te vinden. Zowel gewone als elektrische fietsen zijn te huur op het eiland. Met een elektrische fiets kan je makkelijk en relaxt veel meer van het eiland zien dan met een normale fiets of te voet. Het is dan ook erg leuk om een fietstocht te maken op Kreta. Mocht je nog meer van het eiland willen zien? Dan adviseren wij om voor enkele dagen een auto te huren. Dit kan via Auto-huren-kreta.nl. Zo kan je gemakkelijk en voordelig een huurauto reserveren waarmee je het hele eiland kan rondrijden om te genieten van de prachtige omgeving!

Reacties zijn gesloten.