Wat kan je allemaal doen buiten je huisje op de veluwe?

Wat kan je allemaal doen buiten je huisje op de veluwe?

De Veluwe, verrassend veelzijdig

Op vakantie in eigen land is altijd een goed idee. Nederland heeft zoveel moois te ontdekken. Of dat je nu naar één van de prachtige Waddeneilanden gaat voor een dosis rust of naar het warmere zuiden afreist voor een fietstocht door de Limburgse heuvels, Nederland is veelzijdig mooi in al zijn opzichten.

Verrassende activiteiten

Eén van Nederlands mooiste plekken is toch wel Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bezoek Paleis het Loo, het openluchtmuseum in Arnhem of droom weg in de uitgestrekte Veluwse bossen. De Veluwe biedt voor ieder wat wils. Je kan gaan kamperen, lekker bijkomen in een hotel of gewoon een dagje op en neer. Of boek voor een weekend of midweek een huisje op een luxe vakantiepark. Denk je eens in; een fijn huisje met misschien wel een knappend haardvuurtje en een prachtig uitzicht over het water, zo’n mooie bungalow aan een viswater.

Moeilijk kiezen

Tijdens een heerlijk uitgebreid ontbijt bespreek je wat de dag jullie gaat brengen. Thuisblijven in je eigen bungalow aan het viswater of erop uit gaan? Combineer kunst en cultuur eens met de rust van de natuur. Ben je een vroege vogel, dan probeer je natuurlijk, terwijl iedereen nog slaapt, de edelherten en everzwijnen te spotten. Daarna misschien even gezellig winkelen in één van de omliggende steden en ’s avonds gooit manlief nog even een hengeltje uit met de kinderen. Wat zullen ze daarna heerlijk slapen. En morgen is er weer zo’n dag!

Waterplezier

Weer of geen weer, een hengeltje uit gooien is altijd een goed plan. Ook voor de wat oudere kinderen is zo’n bungalow aan een viswater ideaal om de beginselen van het vissen te leren. Voor het eerst een snoek of karper aan de haak slaan. Menig kind zal er blij van worden. Mocht je zelf nou niet zo’n fan van vissen zijn, dan is zo’n bungalow aan viswater toch erg leuk. Lekker in je luie stoel een boekje lezen en ondertussen bekijken wat de dagvangst is van de meer fervente visser, terwijl de kinderen al vriendjes en vriendinnetjes hebben gemaakt.
Een win-win vakantie dus!

Reacties zijn gesloten.