Wat is een mooi vakantiepark op de Veluwe?

Wat is een mooi vakantiepark op de Veluwe?

Gelderland is een van de provincies waar een schitterende natuur te vinden is en waar toeristische trekpleisters zijn te vinden. Het mooiste gebied van Gelderland is misschien wel de Veluwe. In deze blog vind je handige tips voor het boeken van jouw volgende vakantiepark! Een ding is zeker. Wil je een mooie vakantie in het groen, dan hoef je geen vakantiepark in België, Spanje of Frankrijk te boeken. Ons eigen land heeft meer te bieden dan je denkt.

Ontdek Gelderland vanuit uw vakantiehuis

Een vakantiehuis in Gelderland is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De Veluwe is natuurlijk een van de meest aantrekkelijke natuurgebieden, waar uitstekende mogelijkheden worden geboden om te wandelen en te fietsen of sportieve activiteiten te ondernemen, zoals paardrijden en kanoën. De toeristische trekpleisters in Gelderland zijn onder meer het Kröller-Möller Museum, Burgers Zoo in Arnhem, De Apenheul in Apeldoorn en het familiepretpark Koningin Juliana Toren.

Vakantiepark De Filipsberg

Vakantiepark De Filipsberg is een gezellig vakantiepark in Gelderland en is gelegen in de plaats Wapenveld. Naast de zes eenvoudige vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn er ook campingplaatsen. De vrijstaande bungalows zijn verspreid over het terrein te vinden en hebben de beschikking over een eigen grasveld en een terras. Het vakantiepark is omgeven door natuur en met enkele stappen staat men dan ook vanuit het vakantiehuis zo in het bos of in een open veld. De bungalows bieden een gevarieerd aantal slaapplaatsen en zijn er voor gezelschappen vanaf twee personen tot maximaal acht personen.

Vakantieparken in Gelderland

De vakantieparken in Gelderland variëren op het gebied van de grootte van het park en door de activiteiten en faciliteiten die er worden aangeboden. Enkele vakantieparken in Gelderland waar men een vakantiehuis kan huren, zijn:

  • Bungalowpark Veluwe
  • Vakantiepark De Zanding in Otterloo
  • Bungalowpark Kastelenhof
  • Bungalowpark Krimdal in Hoenderloo

Rust en ruimte in Aalten

Een vakantiehuis in Gelderland hoeft niet altijd gelegen te zijn op een vakantiepark, maar kan ook op andere plaatsen te vinden zijn. Een voorbeeld hiervan is een vakantiehuis in Aalten dat een geschakelde woning betreft en waarvan de eigenaar in het naastgelegen huis woonachtig is. De plaats Aalten is gelegen in de Gelderse Achterhoek en biedt een rustige en natuurrijke omgeving. Een dergelijk verblijf is dan ook ideaal voor rustzoekers die vooral wandelend of fietsend hun vakantie willen doorbrengen te midden van natuurschoon.

Reacties zijn gesloten.