Vijf redenen waarom een creditcard bij hebben op vakantie een must is!

Vijf redenen waarom een creditcard bij hebben op vakantie een must is!

Of je nu ver weg of dichtbij op vakantie gaat? Een creditcard is altijd handig! Hieronder vijf redenen waarom het een must is om een creditcard bij je te hebben als je op reis gaat.

1.Zonder creditcard kun je dat droom ticket vaak wel vergeten!

Ondanks dat het steeds vaker mogelijk is om je droom ticket met IDEAL of PayPal te betalen, kan dit nog niet altijd. Veel vliegmaatschappijen vragen nog steeds om een creditcard. Zorg dus altijd dat je er een hebt.

2.Jouw luxe hotel kun je zo perfect boeken!

Het is vaak niet mogelijk om een hotel vooraf te betalen zonder creditcard. Ondanks dat andere betaalmogelijkheden in opkomst zijn, wordt er heel vaak nog om een creditcard gevraagd. Wil je dat luxe hotelletjes perse boeken? Zorg er dan voor dat je over een creditcard beschikt.

3.Pinpassen kunnen ook wel eens niet werken!

Over het algemeen werkt je pinpas bijna altijd, maar het kan ook wel eens anders zijn. Daar sta je dan bij dat leuke boetiekje, je kunt niet betalen omdat je pinpas niet werkt. In zulk soort gevallen als dit ben je dan dus maar al te blij dat je jouw creditcard nog achter de hand hebt.

4.Je bent beter verzekerd!

Over het algemeen zal het wel goed gaan als je pint op je vakantie, maar het kan natuurlijk ook anders gaan. Je zult maar geskimd worden.Met je creditcard ben je hiervoor verzekerd en met je pinpas niet. Het kan dus echt een voordeel zijn om met je creditcard op vakantie te betalen.

5. Voor die perfecte huurauto!

Voor een huurauto wordt vaak een borg gevraagd. Dit geld krijg je achteraf vaak terug. Bij sommige huurmaatschappijen kun je niet eens zonder een creditcard betalen. Wil je dus die perfecte huurauto? Dan is het verstandig om een creditcard bij je te hebben.

Reacties zijn gesloten.