To do’s voor de zomer

To do’s voor de zomer

Naarmate de temperatuur stijgt, worden activiteiten in de buitenlucht steeds aantrekkelijker. Het is vrij toegankelijk en leuk om met vrienden te barbecueën op lange zomeravonden of gezellig een terrasje te pakken op de zondagmiddag. Uiteraard kun je ook grootser uitpakken, vrij vragen en eropuit gaan. Indien je dit van plan bent, hebben wij de volgende tips voor de warme zomer maanden:

  1. Ga Golfsurfen in Scheveningen
    Wie denkt dat je in Nederland niet goed kunt surfen, heeft het mis. Het strand van Scheveningen staat namelijk bekend om de perfecte golven waarop je je met een surfboard heerlijk kunt uitleven. Mocht je een beginnende surfer zijn, dan kunnen instructies of surflessen handig zijn voordat je de zee betreedt met je board. Gelukkig zijn er in Scheveningen veel instructeurs te vinden die je de basistechnieken van het surfen kunnen leren. Na je surf experience kun je lekker loungen op het terras van een beachclub in Scheveningen en de dag afsluiten met een hapje en drankje.
  2. Weekendje naar een Europese stad
    Kijk in je agenda wanneer je een weekend niks te doen hebt en vraag een vriend, je zus of een collega mee op een verassingsweekend. Ga naar skyscanner.nl en vul hier de datum van het desbetreffende weekend in en als bestemming ‘overal’. Klik op zoeken en de website van skyscanner zal de goedkoopste vliegtickets vanuit Nederland zoeken in dat weekend. Je kunt vaak al tickets krijgen voor minder dan €20,- naar bijvoorbeeld Warschau, Sofia of Boedapest. Zoek vervolgens een leuke Airbnb in deze stad, pak je weekendtas en geniet van een lekker weekendje weg.
  3. Ontdek Amerika met een camper
    Wil je echt groots uitpakken en heb je voldoende vrije dagen om naar de andere kant van de wereld te vertrekken? Een Camper huren Amerika is dan ideaal tot rust te komen of onontdekte plekken te bezoeken. Rij door de mooie natuur naar afgelegen plekken, meertjes en watervallen die jij graag wilt bezoeken. Doordat je zelf kunt bepalen waar je naartoe gaat, ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Spot kangoeroes en wombats en ervaar de ontspannen Aussie way of life!
Reacties zijn gesloten.