Tips voor een onbezorgde vakantie in Nederland

Tips voor een onbezorgde vakantie in Nederland

Het hele jaar door kun je genieten van een vakantie met je geliefde hond op vakantiehuizen Noord-Hollandse kust. In de winter zijn er nog een hoop leuke activiteiten te vinden. Het is op meerdere vakantiehuizen geen probleem om met een hond erbij een bungalow, vakantie villa, appartement of een natuurhuisje te huren. Zo ervaar je de optimale luxe van vakantie. Samen met je viervoeter maak je heerlijke wandelingen in de duinen of op het strand, waar je uiteraard wel ervoor zorgt de uitwerpselen opruimt. Stel je voor dat je er toch even zonder je hond er tussenuit gaat, dan kun je gebruikmaken van een logeeradres, of zelfs een uitlaatservice.

Een zwembad lekker dichtbij

In Julianadorp aan zee of Sint Maartenszee vindt je vakantiehuizen met zwembad. Als je kiest voor Julianadorp dan kun je genieten van het verwarmd subtropisch zwembad, genaamd zwembad Ooghduyne. Dit hoort bij Villapark Ooghduyne en het zwembad beschikt ook over een 61 meter lange glijbaan, wat garant staat voor veel plezier, zelfs een bubbelbad en zwemmersbar. In Sint Maartenszee ligt het zwembad Campanula, dit hoort bij bungalowpark Campanula, waar je geniet van een overdekt zwembad met een Finse sauna en een heuse Turks stoombad. Na een lange dag op het strand, wandeling of cultureel iets ondernomen te hebben, kun je heerlijk ontspannen in het zwembad.

Veilig en wel met omheinde tuin

Zonder zorgen genieten, in een vakantie huisje Callantsoog met hond, van een verfrissend drankje of als het koud is van een kop warme chocomelk, terwijl je hond zich buiten prima vermaakt in de omheinde tuin. Nergens omkijken na, toch? Ook als er kleine kinderen aanwezig zijn. is zo’n omheinde tuin natuurlijk heel fijn en handig, zo is hun veiligheid meer gewaarborgd. Tevens geniet je ook nog eens van extra privacy en de prachtige natuur om je heen. Of je nu met hond alleen of met het hele gezin eropuit trekt, er valt genoeg te beleven.

Reacties zijn gesloten.