De postkamer: thuis in Heerde

De postkamer: thuis in Heerde

De Postkamer is een restaurant in het centrum van Heerde. Het heeft haar deuren al bijna een jaar open en het draait uitstekend, aldus Cor Van Oenen. De Postkamer is dé plek voor een lunch Heerde of een lekkere avondmaaltijd.

Restaurant Heerde

In alle eerlijkheid heeft Heerde nooit echt bekend gestaan om goede restaurants, maar het lijkt dat daar met de komst van de Postkamer een einde aan is gekomen. Bij de Postkamer kun je heerlijk lunchen, dineren, borrelen of terecht voor een lekkere bak koffie met een dessert. Het ‘nieuwe’ restaurant is door Heerdenaren positief ontvangen. Breng een bezoek aan de website van de Postkamer, een restaurant Heerde.

Tijdens een bezoek aan de Postkamer Heerde kun je rekenen op heerlijke voorgerechten, zoals carpaccio, serranoham, drieluik van vis én nacho’s. Daarnaast zijn er heerlijke maaltijdsalades te verkijgen vanaf € 11,95. De hoofdgerechten zijn zeer uitgebreid: van gebakken eendenborst voor € 18,95 tot pasta met paddestoelen voor € 16,95. Het mooie aan de Postkamer, een restaurant in Heerde, is dat je voor elk budget heerlijk kunt eten met daarbij veel aandacht voor service.

Lunch in Heerde

De Postkamer is zeer geschikt voor een lunch Heerde. Het restaurant is dé plek in Heerde om met vrienden of familieleden af te spreken voor een lunch. Je kunt hier terecht voor een lekker soepje (tomatensoep, mosterdsoep en soep van de week), overheerlijke gevulde broodjes vers van de bakker, uitsmijters om de dag door te komen of een lekkere tosti. Daarnaast heeft de Postkamer nog een aantal specialiteiten, zoals hamburgers, satés en salades. Kortom de Postkamer is een heerlijke plek om te lunchen in Heerde.

Hoe kom je er?

Voor bezoekers uit omstreken: de Postkamer is eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelweg (A50) rijd je binnen 10 minuten het centrum van Heerde in, waar de Postkamer gevestigd zit.

De postkamer bevindt zich in het centrum van Heerde. Tijdens de zomermaanden kun je heerlijk op het terras zitten en de Heerdenaren hun dagelijkse dingen zien doen. In de weekenden wordt aangeraden om een tafeltje te reserveren, aangezien het op vrij- zat- en zondagen behoorlijk druk kan zijn.

Reacties zijn gesloten.