Organiseer eens een uitje met een thema

Organiseer eens een uitje met een thema

Ben jij door je werkgever gevraagd om een groepsuitje te regelen? Of is het dit jaar jouw beurt om de familiedag te organiseren? Dan maakt je hoofd wellicht wat overuren. Want uiteten, bowlen en dat bezoekje aan de dierentuin hebben jullie onderhand allemaal al gehad. Tijd dus om met een nieuw idee op de proppen te komen. Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een restaurant om weer uitgebreid te dineren, maar is het niet veel leuker om eerst samen een aantal activiteiten te ondernemen? En de hele dag of avond een bepaald thema te geven? Met het ruime aanbod van tegenwoordig is een origineel groepsuitje organiseren zo geregeld.

Bekend van televisie

Zijn jouw collega’s of familieleden groot liefhebbers van de Nederlandse spelshows? En zitten ze op zaterdagavond het liefst aan de buis gekluisterd om deze shows te volgen? Dan doe je ze vast een groot plezier om een uitje te organiseren in het thema van een spelshow. Denk hierbij aan De Jongens tegen De Meisjes of Ik hou van Holland. Onder leiding van een presentator strijden jullie in teams tegen elkaar. Ook een leuk idee als je de taak hebt gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren.

Puzzelen maar!

Kijken jullie elk jaar weer uit naar het nieuwe seizoen van het bekende programma Wie is de Mol?, inclusief appgroep om alle theorieën te bespreken? Duik dan voor een paar uur in jullie eigen versie van dit programma. Tijdens dit feest spelen jullie een aantal spellen, terwijl iemand van het gezelschap jullie probeert tegen te werken. Aan jullie natuurlijk de taak om te ontdekken wie dit is. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere themafeesten waar jullie flink aan het denken worden gezet. Zoals een moordspel of een GPS wandeltocht. Ondertussen krijg je een aantal opdrachten die je uit moet voeren. En het team met de meeste punten wint natuurlijk. Om het gezelschap wat competitiever te maken, kan je er een leuke prijs aan verbinden.

Vanuit je stoel

Het is altijd lastig om iedereen in de groep tevreden te krijgen als het aankomt op de organisatie van een uitje. Als je weet dat het grootste gedeelte van je gezelschap niet zo goed ter been is, of niet heel veel zin heeft in gekke spellen is het dus beter om wat gas terug te nemen. Maar in dit geval is er nog genoeg mogelijkheid voor entertainment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de opties voor een theaterdiner. Een aantal acteurs spelen een voorstelling en betrekken het publiek hierbij. Ondertussen kunnen jullie lekker eten en drinken.

Reacties zijn gesloten.