Op vakantie in eigen land, ontdek Gorinchem

Op vakantie in eigen land, ontdek Gorinchem

Nederland heeft voor een klein land heel veel leuke steden en plaatsen. Toch trekken we vaker naar de bekendere steden zoals Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Eigenlijk is dit best zonde want Nederland kent zo veel meer leuke steden en plaatsen die ook een bezoek waardig zijn. Laat voor nu de grotere bekendere steden maar over aan de internationale toeristen en ga er dit jaar meer op uit en ontdek de rest van Nederland als toerist in eigen land.
Een leuke stad om mee te beginnen is Gorinchem!

Lekker shoppen in Gorinchem
Hou jij van shoppen? Dan zal het je positief verrassen hoe leuk je kunt winkelen in Gorinchem. Vergeet modehuizen zoals Zara, H&M en Berschka en open je modeliefhebbend hartje voor de unieke en authentieke boetiekjes in Gorinchem. Grote kans dat als je hier iets scoort, niemand anders in je omgeving het zelfde item zal hebben. Een bijzondere sjaal, sierlijke oorbellen of een hip zomerjurkje. Je vindt het allemaal in de boetiekjes in Gorinchem. Ook een fijn weetje: Alle winkels mogen in Gorinchem op de zondagen koopzondagen houden. Dus kan jij tussen 12-17 de winkelstraten van de stad onveilig maken en naar hartenlust mooie items bij elkaar shoppen.

Bijzonder overnachten in Gorinchem

Als je op vakantie gaat in eigen land wil je natuurlijk ook in een fijn hotel slapen. En laat je daarvoor nu in Gorinchem aan het perfecte adres zijn. Hotel Goud en Zilver is een nieuw en uniek hotel in het centrum van de stad. Met verschillende suites die verdeeld zijn over de gehele stad zal er ook een suite tussen zitten die aan jouw wensen voldoet. Elke suite is ingedeeld en ingericht op basis van een bepaalde stijl en naar bepaalde wensen. Maar wat voor op staat is dat elke suite van alle gemakken is voorzien, beschikt over heerlijke bedden om te rusten na een dag in de stad en ze er allemaal heel trendy en luxe uitzien. Het zal aanvoelen als je ‘home away from home’ en je zult er zo erg genieten dat wij je durven te garanderen dat je snel een keer terug komt om de overige suites te proberen.

Ontdek de natuur
Wist je dat de Biesbosch vanuit Gorinchem ook heel makkelijk bereikbaar is? Met de auto is dit slechts een klein half uurtje. Zo kun je je mini vakantie in eigen land zowel shoppen in een stad als wandelen in de natuur combineren. The best of both worlds.

Reacties zijn gesloten.