Op luxe vakantie in Nederland

Op luxe vakantie in Nederland

Vakantie hoeft niet altijd in het buitenland te zijn. Tegenwoordig zijn er genoeg luxe opties voor een vakantie in eigen land. Steeds meer mensen gaan in hun lange of korte vakantie in eigen land op vakantie. Een vakantie in eigen land komt namelijk met veel voordelen. Zo bespaar je kosten voor het vliegen en ben je niet urenlang aan het reizen. Ontdek je meer over de Nederlandse cultuur en natuur en kun je gemakkelijk korte reisjes maken. Wil je luxe een vakantie? Kies dan voor een luxe vakantiepark Nederland, er zijn er genoeg. Zo kun je bijvoorbeeld een villa huren in een vakantiepark waar je je vervolgens eens lekker kan laten verwennen na alle drukte op werk. 

Op vakantie in Brabant

Brabant staat bekent als een veelzijdige vakantiebestemming. Daarnaast zijn de bewoners gezellig en kent de stad erg lange avonden. Naast mooie en hippe steden kent Brabant verder een boel speciale natuurgebieden die het zeker waard zijn om een keer heen te gaan. Bijvoorbeeld de prachtige Drunense Duinen of De Groote Peel, perfect voor lange wandelingen. Ook hier kun je op vakantie in een luxe vakantiepark Nederland. Brabant is echt een stad voor levensgenieters en is ook perfect voor een stedentrip. Je ontdekt natuurlijk pas echt hoe lang de nachten zijn als je een keertje gaat kijken in een van de grote steden van de provincie. Bijvoorbeeld een avond naar Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. 

De bourgondische steden kennen niet alleen maar bitterballen en bier. Maar ook genoeg culinaire sterrenrestaurants, nieuwe concepten en speciale restaurants. Brabant wordt ook wel eens de ‘smaakprovincie’ van Nederland genoemd. We zouden het zeker aanraden om een keertje de provincie zelf te ontdekken. 

Achterhoek

De achterhoek kent een mooi en gevarieerd landschap. Daarnaast kent de achterhoek veel verschillende landhuizen en kastelen om een keer te bezoeken. Verder zijn er genoeg bezienswaardigheden zoals nationale landschappen. Een bijzonder en populair nationaal landschap is te vinden in Winterswijk. Dit gebied is maar liefst 22.000 hectare groot en is omringt door veel verschillende vakantieparken. Als je luxe zoekt, is vakantiepark Winterswijk een hele goede bestemming. Hofparken heeft hier een gloednieuw park geopend met luxe villa’s. Een park waar je je volledig kan laten verwennen en kan onthaasten van het drukke leven. Daarboven ben je zo in Duitsland en is hier ook genoeg te doen. Ook vakantiepark Winterswijk raden we aan!

Zeeland

Als je van stranden houdt, ben je in Zeeland op de juiste plek. Met maar liefst 650 kilometer aan kronkelende kustlijnen, stranden, dijken en duinen is Zeeland een speciale bestemming voor je vakantie in eigen land. Zeeland heeft genoeg leuke steden met veel geschiedenis. Neem bijvoorbeeld Domburg, Veere en Middelburg. Drie prachtige steden waar je de Zeeuwse cultuur kunt opdoen. Wil je echt diep duiken in de geschiedenis en Zeeland volledig ontdekken? Ga dan de parelroute bewandelen. Hierdoor beleef je alles omtrent duurzaamheid tot de volledige geschiedenis van Zeeland. 

Zeeland heeft verder ook veel leuke fietsroutes waarmee je door allerlei pittoreske dorpjes kan fietsen. Zoek je echt luxe? Ga dan een keer naar Domburg om de speciale restaurants en luxe winkels. 

Reacties zijn gesloten.