Met de auto Ibiza verkennen

Met de auto Ibiza verkennen

Wil je een keer heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie, maar wilt u het verder zoeken dan de Veluwe? Kijk dan eens naar het Spaanse eiland Ibiza en ga een auto huren op Ibiza.

Ibiza is een heerlijk eiland met een erg lekker klimaat, al kan het er in de zomermaanden erg warm worden. Er zijn op het witte eiland gigantisch veel baaitjes en stranden die stuk voor stuk leuk zijn om te bezoeken. Met een auto Ibiza gaan verkennen is geweldig. Via IbizaMagazine.nl is het eenvoudig een auto te huren, kijk hier ook naar de tips en tricks als je dit doet want er is een groot verschil tussen de verschillende aanbieders.

Stranden op Ibiza bekijken

Het mooiste strand van Ibiza is Aigua Blanques, dit is tevens een strand wat behoorlijk ver van de bewoonde wereld is afgelegen. Het is dus echt een must om de auto te pakken. Cala Bassa is een strand dat eenvoudiger te bereiken is en tevens ook schitterend is. Deze baai ligt vlakbij San Antonio op Ibiza. Het derde mooiste strand van het eiland is Cala Benirrás, hier kan men heel goed snorkelen en de prachtige zeewereld beleven.

Overige bezienswaardigheden met de auto

Naast de stranden is het natuurlijk ook mogelijk alle andere leuke bezienswaardigheden van Ibiza aan te doen. Denk hierbij aan Ibiza Stad, Santa Eularia, Santa Gertrudis of San Jose. Als je dit allemaal wilt verkennen is het een must een goedkope huurauto te huren. Met taxies is het namelijk erg duur anders en het openbaar vervoer is lang niet zo goed als in Nederland.

Aanbieders van huurauto’s

Het is verstandig om de diverse aanbieders van huurauto’s goed te onderzoeken. IbizaMagazine.nl heeft hier al een grote stap in gezet en de 2 beste aanbieders geselecteerd. Dit zijn Car Del Mar en Sunnycars, auto’s van deze maatschappijen zijn vai de website te huren en hebben altijd een scherpe prijs! Veel plezier op Ibiza en ga de geweldige natuur van het eiland verkennen en vergeet vooral niet de mooiste baaitjes aan te doen!

Reacties zijn gesloten.