Een heerlijke vakantie: SVR camping in de Betuwe

Een heerlijke vakantie: SVR camping in de Betuwe

Dat je om van een heerlijke vakantie te genieten niet per se ver van huis hoeft, dat bewijst wel de SVR camping in de Betuwe. Je logeert er middenin de natuur, middenin het fraaie Rivierengebied. Ingeklemd tussen de Rijn en de Linge vind je de camping in het dorpje Ommeren om precies te zijn.

De adembenemende mooie natuur van de Betuwe, je hoeft niet ver van huis om te genieten

De natuur is in Nederland ook gewoon adembenemend mooi. Dat ervaar je als je een vakantie boekt op de SVR camping in de Betuwe. De natuur speelt er in al haar facetten toch al een hoofdrol. Zo is er een schapenfokkerij op steenworp afstand van de camping en kun je er helpen om de dieren te verzorgen. Over dieren gesproken; de SVR Camping de Betuwe is nog een camping waar je gewoon je huisdier mee naar toe mag nemen. Ook dat is typisch de SVR Camping op de Betuwe, waar gastvrijheid nog met een hoofdletter geschreven wordt.

Er is ruimte voor 25 caravans en tenten op de SVR camping in de Betuwe

Er is ruimte voor 25 caravans en tenten op de camping, De plaatsen zijn royaal en betegelt. Je hebt op je standplaats 6 ampère elektriciteit en kunt je aansluiten op de riolering. Voor de gasten heeft de SVR camping in de Betuwe nog een aantal gezamenlijke faciliteiten waaronder een koelkast en een wasmachine. Die kunnen dus door iedereen gebruikt worden, zoals er in de nette sanitaire ruimte uiteraard een kinderbadje aanwezig is, En verder? Verder helpen de campinggasten elkaar vooral. Opdat iedereen er een geweldige vakantie geniet.

De zondagsrust wordt er nog gerespecteerd

Goed om te weten is dat men op de SVR Camping in de Betuwe nog de zondagsrust respecteert. Dan wordt er een keer niet schoongemaakt en het geldt eveneens niet als een dag van aankomst of vertrek. Op zondag is het op deze camping nog rustiger dan gewoonlijk. De meeste gasten ervaren het als zeer prettig. Mocht je wel graag naar de camping willen, maar niet over een tent of caravan beschikken, dan is het prima mogelijk een van de chalets of blokhutten te huren. Net als een stacaravan, volledig ingericht voor tussen de vier en zes mensen. Ook het vakantiehuis ‘Het Achterhuis’ kun je huren. Je vindt er alles wat nodig is om een onbekommerde vakantie te beleven.

In de buurt is voldoende te beleven, net als op de camping zelf

In de directe omgeving van de SVR camping in de Betuwe is genoeg te beleven en op steenworp afstand vind je een supermarkt. Op de camping en in het recreatiegebouw is ook steeds wat te doen, ideaal dus voor de regenachtige dagen al zijn de activiteiten altijd de moeite waard. Het is de rust die je er vindt, de natuur, de dieren, de rivieren. Mensen komen er tot rust en laden de accu weer op. En gezelligheid kent er geen tijd. Wie de term vakantie vieren echt waar wil maken die boekt een vakantie op de Betuwe. Doe dit snel, wat er is slechts plek voor 25 caravans en tenten.

Reacties zijn gesloten.