Apeldoorn en Arnhem: wat te doen?

Apeldoorn en Arnhem: wat te doen?

De veluwe is een van de meest bekende en populaire vakantiebestemmingen van Nederland. Ook trekt de prachtige natuur op de Veluwe ook veel buitenlandse toeristen. Waaronder onze Ooster en Zuider buren. Op de veluwe is er van alles te doen, van wandelen tot het bezoeken van mooie steden. Apeldoorn en Arnhem zijn misschien wel de mooiste steden die je niet mag overslaan bij een vakantie op de veluwe. Beide steden liggen midden in de natuur.

Wat te doen in Apeldoorn?

Apeldoorn staat bekend op de bruisende stad en natuurlijk het pretpark “Julianatoren”. Dit kinderpretpark is erg leuk om te bezoeken als je met kinderen op vakantie bent. In het winkelcentrum van Apeldoorn vind je alle bekende winkels. Een heerlijk dagje shoppen op de Veluwe? Apeldoorn is erg leuk om te winkelen. Wanneer je in de buurt bent van Apeldoorn en wilt genieten van de natuur is het Nationale Park De Hoge Veluwe een echte aanrader. Dit Nationale Park staat bekend om de prachtige natuur en het Kröller-Müller museum. Wil je meer tips over wat te doen in Apeldoorn? Klik op de link voor tips Apeldoorn.

Wat te doen in Arnhem?

Arnhem staat bekend om de prachtige ligging tussen de bossen van de Veluwe en de Rijn. Beide verschillende landschappen zijn adembenemend. In het centrum van Arnhem vind je veel winkels en een gezellig uitgaansplein. Daarnaast beschikt Arnhem over meerdere museums en is natuurgebied de Posbank ook echt een aanrader! Heerlijk een dagje cultuur snuiven en tegelijkertijd shoppen kan in Arnhem.

Reacties zijn gesloten.