3 Leuke dingen om te doen in de Veluwe

3 Leuke dingen om te doen in de Veluwe

Lekker een dagje, weekend of misschien wel een weekje weg. Daarvoor is de Veluwe zeker een goede optie. De reden hiervoor is dat er veel te doen is in de Veluwe. Je kunt elke dag wel andere dingen doen, wat er voor zorgt dat jij je niet zal vervelen tijdens je vakantie. Trek bijvoorbeeld je ruiterkleding aan en je kunt gaan paardrijden. Lees dit artikel om erachter te komen wat jij allemaal zou kunnen doen.

Het klim bos in de Veluwe

Allereerst zou je er voor kunnen kiezen om naar het klim bos van de Veluwe te gaan. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, kun jij een leuk avontuur beleven, midden in de natuur. Achteraf zou jij kunnen genieten van een drankje of een ijsje. Daarnaast kun je ook  een kijkje bij de hertjes en zwijnen nemen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht.

Bezoek Apenheul

Ben jij fan van apen? Dan is Apenheul precies iets voor jou! Apenheul heeft namelijk meer dan 300 apen die jij kunt bekijken. Deze apen zijn van ongeveer 35 verschillende soorten, wat de Apenheul echt een unieke plek maakt. Daarnaast is het opvallende aan de Apenheul dat de apen niet opgesloten zitten in hokken. Als bezoeker zie je daarom geen tralies etc.

Tip: hou jij ervan om reizen te plannen? Reageer op deze reisadviseur vacature om geld te verdienen met het adviseren van reizen!

Paardrijden door de Veluwe

Je trekt je ruiterkleding, springt een paard op en geniet van de mooie natuur dat de Veluwe te bieden heeft. Dit is een unieke manier van de natuur bekijken. Mocht jij geen ervaring hebben met paardrijden, dan hoef je niet te treuren. Je hoeft je ruiterkleding namelijk niet alleen aan te doen. De reden hiervoor is dat er meerdere paarden verenigingen in de Veluwe zitten. Deze helpen je graag met je ruiterkleding en het paardrijden zelf.

Reacties zijn gesloten.